Menu
Cosul meu

Robot pentru tuns gazonul Husqvarna AUTOMOWER 435X AWD

Robot pentru tuns gazonul Husqvarna AUTOMOWER 435X AWD
Robot pentru tuns gazonul Husqvarna AUTOMOWER 435X AWD
Nou -5 %
Robot pentru tuns gazonul Husqvarna AUTOMOWER 435X AWD
Robot pentru tuns gazonul Husqvarna AUTOMOWER 435X AWD

Producator: Husqvarna 

Cod: HUSQVARNA AUTOMOWER 435X AWD


Descriere:

Primul utilaj Husqvarna Automower® cu tractiune integrala (AWD) din lume abordeaza cu usurinta cele mai solicitante peluze, de pana la 3.500 m². Abordand pante cu o inclinatie impresionanta de pana la 70% (35˚) asigura rezultate excelente chiar si in zonele cu denivelari inierbate dificile. Poate naviga in jurul obstacolelor. Conceputa cu design X-line, cu faruri LED si interactiune inteligenta prin intermediul ecranului color Automower® Access. Echipata cu Automower® Connect inclusiv urmarire prin GPS in caz de furt.
 

Transmisie integrala pe toate rotile
Modelele Automower® AWD dispun de o tehnologie care optimizeaza controlul fiecarei roti individuale pentru a permite functionarea superioara pe cele mai solicitante terenuri. Cu o performanta impresionanta a pantei, care suporta inclinarea de 70% (35 °). Automower® AWD rescrie regulile pentru intretinerea autonoma a spatiilor verzi, imbunatatind siguranta fortei de munca.

 


Administreaza partiile de pana la 70%

Rotile mari de rulare grosiere asigura o tractiune excelenta chiar daca suprafata este alunecoasa. Cositorul manevra pantele de pana la 70%.


Partea din spate este articulata
Modelele Automower® AWD sunt construite cu un design articulat al caroseriei spate care permite o manevrabilitate cu adevarat excelenta pentru navigarea pe peluzele complexe si prin pasaje. Corpul din spate are, de asemenea, o capacitate de pivotare, imbunatatind considerabil tractiunea pe teren accidentat, profitand la maxim operatiunea All Wheel Drive.Acces Automower®

Noua modalitate de interactiune a utilizatorului are afisaj in culoari de inalta rezolutie, rotita cursor si indicatori de stare, ofera un mod intuitiv, dar sofisticat de control al robotului tau. Limbajul de design bazat pe pictograme se integreaza intuitiv cu Automower® Connect

 

Automower® Connect

Automower® Connect va asigura controlul total asupra robotului dvs. Husqvarna Automower® de oriunde v-ati afla, gratie urmaririi prin GPS si a conexiunii prin reteaua de telefonie mobila. Printre altele, acesta permite pornirea si oprirea masinii.

 

Navigatie asistata de GPS

Un sistem GPS incorporat creaza o harta a gradinii care include si locatia firelor de delimitare si ghidare. Automower® Husqvarna va intregistra astfel partile gradinii care au fost cosite si ajusteaza modelul de cosit in consecinta. Aceasta va asigura o acoperire optima a peluzei si un excelent rezultat al taierii.

 

 

Faruri cu LED

Kit eficient de lumini cu LED care va permite sa identificati produsul in timpul functionarii chiar si in intuneric. In cazul unei defectiuni, luminile incep sa clipeasca.

 

 

Interactiune superioara prin Alexa si Google Home

Toate masinile robotizate de tuns gazon Husqvarna echipate cu aplicatia Automower® Connect sunt compatibile cu Amazon Alexa si Google Home. Acest lucru inseamna ca tot ce trebuie sa faceti este sa transmiteti o comanda vocala prin difuzorul dvs. inteligent iar masina robotizata Automower® isi incepe imediat lucrul. Proprietarii vor putea executa cele mai obisnuite comenzi, cum ar fi pornirea, oprirea, parcarea si vor primi informatii de stare de la masinile lor pur si simplu intreband-o pe Alexa sau asistentului vocal Google Home.

 

Detectarea obiectelor de la distanta

Senzorii incorporati, folosind tehnologia cu ultrasunete, ajuta masina de tuns iarba sa detecteze obiecte, sa reduca viteza si sa evite coliziunile grele.

 

Rezultate excelente ale taierii
Datorita miscarii libere a Automower® Husqvarna, gazonul este taiat perfect asigurand un aspect frumos asemanator unui covor. Cutitele taie iarba cu grija, din toate directiile, ajutand-o sa creasca viguros. Cresterea muschiului este impiedicata eficient.

 

Protectie anti-furt prin GPS

Masinile de tuns gazon echipate cu Automower Connect® / Husqvarna Fleet Services ™ urmaresc pozitia lor GPS si trimit notificari catre dispozitivele dvs. Prin intermediul conexiunilor GPS si de telefonie mobile se reduce riscul de furt.

 

Temporizator
Tu decizi daca vrei ca Automower® sa coseasca peluza non-stop, 7 zile pe saptamana.

 

Puncte de pornire x5

Un rezultat uniform al taierii pe toata suprafata gazonului, datorita posibilitatii de a incepe cosirea in cinci locatii diferite de la distanta de-a lungul firului de ghidare, in afara statiei de incarcare. Cu ajutorul navigatiei asistate de GPS (anumite modele), punctele de pornire de la distanta sunt setate automat si nu sunt necesare setari manuale.

 

Zgomot redus
Datorita sistemului de taiere unic, Automower® functioneaza extrem de discret si silentios si doar atunci cand doriti.

 

Protectie anti-furt prin alarma si cod PIN pentru blocare

Nivel diferit de protectie pentru o securitate ridicata. In cazul in care masina de tuns iarba este indepartata din zona de cosit stabilita, se porneste o alarma sonora si poate fi dezactivata numai cu codul PIN personal.

 

Senzori pentru ridicare si rasturnare

Daca Automower® este ridicata de pe sol sau daca se rastoarna, taierea se opreste automat. In plus, cutitele se rotesc departe de marginea exterioara a masinii. Daca Automower® intalneste un obstacol, se opreste si se redirectioneaza fara sa cauzeze pagube.


Incarcare automata

Cand Automower® are nevoie de mai multa putere, gaseste propria cale de intoarcere la statia de incarcare.


Sistem de taiere unic

Automower® Husqvarna taie putin dar frecvent, ceea ce asigura un gazon frumos si sanatos. Este echipata cu cutite ascutite facute din otel carbon rezistent, montate pe un disc taietor robust. Aceasta asigura eficacitatea operatiei si un consum extrem de redus de energie.


Fara emisii

Deoarece este alimentata electric, Automower® nu produce emisii nocive.


Consum redus de energie

Gestionarea eficienta a energiei inseamna un consum redus de energie, care permite Automower® sa functioneze cu doar o parte din consumul unei cositoare conventionale.


Functioneaza pe timp de ploaie

Automower® poate sta afara tot timpul si este proiectata sa functioneze corespunzator si neasistata indiferent de conditiile meteorologice. Automower® este construita pentru a rezista la climatul nordic dur fara nici o problema.


Baterie:

- Timp de incarcare tipic: 60 min;
- Timp de cosit tipic la o singura incarcare: 270 min;
- Consum mediu de energie la capacitate maxima: 23 kWh;
- Consum de energie in timpul taierii: 35 W.


Controlul pierderii echilibrului discului lamelor

Pentru functionare silentioasa si fara probleme detecteaza automat dezechilibrul sistemului de taiere. Dezechilibrul ar putea fi cauzat de absentei lamelor, montajului dublu, indoirii acestora sau deteriorate.

 

Abordare automata a spatiilor inguste

Automower® Husqvarna detecteaza automat pasajele inguste si isi gaseste drumul chiar si prin cele mai mici pasaje. Aceasta va varia traseul prin pasaj pentru a evita lasarea unor urme neplacute.


Statia de incarcare cu amplasare flexibila

Permite amplasarea flexibila a statiei de incarcare in gradina, ceea ce simplifica instalarea si asigura fixarea corecta de fiecare data.


Cabluri de ghidare triple - PATENTATE

Cablurile de ghidare triple reduc timpul de cautare a statiei de incarcare chiar daca zona de instalare este foarte mare, complexa sau impartita in mai multe zone.


Reglare electrica a inaltimii

Inaltimea de taiere este ajustata rapid prin reglare electrica, usor de accesat din meniul principal.


Potrivita pentru terenuri pretentioase

Rotile mari, cu suprafata de rulare adanc profilata, asigura o tractiune excelenta chiar daca suprafata este alunecoasa. Masina de tuns gazon este potrivita pentru pante de pana la 45%.


Specificatii tehnice:

Zona maxima de lucru3500 m²
Latime de taiere22 cm
Tensiune de alimentare18 V
Inaltime reglabilaDa
Inaltime de taiere30 - 70 mm
Durata incarcare baterie1 ora
Autonomie baterie270 minute


PRETUL NU INCLUDE INSTALAREA SI ACCESORIILE AFERENTE!

Optional se poate achizitiona kitul de instalare ce contine fir, cuie de fixare, conectori, mufe de prelungire.

Detalii despre functionare puteti vedea aici (video)

Robot pentru tuns gazonul Husqvarna AUTOMOWER 435X AWD
19.490 LEI
20.490 LEI
  • Stock: In Stock
  • Model: AUTOMOWER 435X AWD

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.