Menu
Cosul meu

Masina de tuns gazon Husqvarna AUTOMOWER 450X (967853016)

Masina de tuns gazon Husqvarna AUTOMOWER 450X (967853016)
Masina de tuns gazon Husqvarna AUTOMOWER 450X (967853016)
Masina de tuns gazon Husqvarna AUTOMOWER 450X (967853016)
Nou -4 %
Masina de tuns gazon Husqvarna AUTOMOWER 450X (967853016)
Masina de tuns gazon Husqvarna AUTOMOWER 450X (967853016)
Masina de tuns gazon Husqvarna AUTOMOWER 450X (967853016)

Acest produs face parte din "Programul Rabla pentru utilaje" sustinut in totalitate de elinx.ro independent de orice alta campanie organizata de producator. Voucherul se va scade din pretul afisat si este oferit in schimbul oricarui utilaj de gradina electric sau pe benzina indiferent de marca, vechime sau starea in care se afla. Pentru inscriere sunati la 0749.533.959 sau scrieti la Observatii comanda "Voucher Rabla" si va vom contacta noi inainte de expediere.

Reducerea de pret este oferita de Husqvarna in cadrul Campaniei de Primavara valabila pana pe 31.07.2021. Detalii pe www.husqvarna.ro


Producator: Husqvarna 

Cod: HUSQVARNA AUTOMOWER 450X


Descriere:

Automower® 450X reprezinta modelul premium din gama de masini robotizate pentru tuns gazonul. Suficient de inteligenta pentru a depasi provocarile de peluze mari si complexe cum ar fi multiple treceri inguste, obstacole, teren dur si pante de pana la 45%. Navigare prin GPS si o serie de caracteristici, inclusiv Automower® Connect, este modul inteligent de a pastra gazonul verde, sanatos si perfect. Puteti controla si urmari masina dvs. de tuns gazon prin aplicatia Automower® Connect. Utilizand noua aplicatie mobila imbunatatita, Automower® Connect, puteti comunica de oriunde cu robotul pentru tuns gazonul. Daca apare o dificultate, masina de tuns va va instiinta. Prin intermediul aplicatiei, puteti afla starea ei curenta si puteti trimite masinii pentru tuns gazonul comenzi de pornire, oprire si parcare din orice loc din lume.
  

Automower® Connect

Automower® Connect va asigura controlul total asupra robotului dvs. Husqvarna Automower® de oriunde v-ati afla, gratie urmaririi prin GPS si a conexiunii prin reteaua de telefonie mobila. Printre altele, acesta permite pornirea si oprirea masinii.
  

Navigatie asistata de GPS

Un sistem GPS incorporat creaza o harta a gradinii care include si locatia firelor de delimitare si ghidare. Automower® Husqvarna va intregistra astfel partile gradinii care au fost cosite si ajusteaza modelul de cosit in consecinta. Aceasta va asigura o acoperire optima a peluzei si un excelent rezultat al taierii.
 

  

Faruri cu LED

Kit eficient de lumini cu LED care va permite sa identificati produsul in timpul functionarii chiar si in intuneric. In cazul unei defectiuni, luminile incep sa clipeasca.

 

Superior interaction

All Automower® Connect equipped robotic mowers are compatible with Alexa and Google Home. This means all you need to do is give your smart speaker a voice command, and Husqvarna Automower® will jump to the task. You can execute the most common commands such as start, stop, park and get status updates from your mower by simply asking your voice assistant.

  
Rezultate excelente ale taierii

Datorita miscarii libere a Automower® Husqvarna, gazonul este taiat perfect asigurand un aspect frumos asemanator unui covor. Cutitele taie iarba cu grija, din toate directiile, ajutand-o sa creasca viguros. Cresterea muschiului este impiedicata eficient.
  
Protectie anti-furt prin GPS
 
Masinile de tuns gazon echipate cu Automower Connect® / Husqvarna Fleet Services ™ urmaresc pozitia lor GPS si trimit notificari catre dispozitivele dvs. Prin intermediul conexiunilor GPS si de telefonie mobile se reduce riscul de furt.

  
Temporizator

Tu decizi daca vrei ca Automower® sa coseasca peluza non-stop, 7 zile pe saptamana.
  

Puncte de pornire x3

Un rezultat uniform al taierii pe toata suprafata gazonului, datorita posibilitatii de a incepe cosirea in trei locatii diferite de la distanta de-a lungul firului de ghidare, in afara statiei de incarcare. Cu ajutorul navigatiei asistate de GPS (anumite modele), punctele de pornire de la distanta sunt setate automat si nu sunt necesare setari manuale.
  
Zgomot redus

Datorita sistemului de taiere unic, Automower® functioneaza extrem de discret si silentios si doar atunci cand doriti.
  
Protectie anti-furt prin alarma si cod PIN pentru blocare

Nivel diferit de protectie pentru o securitate ridicata. In cazul in care masina de tuns iarba este indepartata din zona de cosit stabilita, se porneste o alarma sonora si poate fi dezactivata numai cu codul PIN personal.
  
Senzori pentru ridicare si rasturnare

Daca Automower® este ridicata de pe sol sau daca se rastoarna, taierea se opreste automat. In plus, cutitele se rotesc departe de marginea exterioara a masinii. Daca Automower® intalneste un obstacol, se opreste si se redirectioneaza fara sa cauzeze pagube.
  
Incarcare automata
 
Cand Automower® are nevoie de mai multa putere, gaseste propria cale de intoarcere la statia de incarcare.

  
Sistem de taiere unic

Automower® Husqvarna taie putin dar frecvent, ceea ce asigura un gazon frumos si sanatos. Este echipata cu cutite ascutite facute din otel carbon rezistent, montate pe un disc taietor robust. Aceasta asigura eficacitatea operatiei si un consum extrem de redus de energie.
  
Fara emisii
 
Deoarece este alimentata electric, Automower® nu produce emisii nocive.

 
Consum redus de energie

Gestionarea eficienta a energiei inseamna un consum redus de energie, care permite Automower® sa functioneze cu doar o parte din consumul unei cositoare conventionale.
  
Functioneaza pe timp de ploaie

Automower® poate sta afara tot timpul si este proiectata sa functioneze corespunzator si neasistata indiferent de conditiile meteorologice. Automower® este construita pentru a rezista la climatul nordic dur fara nici o problema.
  

Baterie:

- Timp de incarcare tipic: 60 min;
- Timp de cosit tipic la o singura incarcare: 270 min;
- Consum mediu de energie la capacitate maxima: 23 kWh;
- Consum de energie in timpul taierii: 35 W.

 


  

Controlul pierderii echilibrului discului lamelor

Pentru functionare silentioasa si fara probleme detecteaza automat dezechilibrul sistemului de taiere. Dezechilibrul ar putea fi cauzat de absentei lamelor, montajului dublu, indoirii acestora sau deteriorate.


 

 
 

Abordare automata a spatiilor inguste

Automower® Husqvarna detecteaza automat pasajele inguste si isi gaseste drumul chiar si prin cele mai mici pasaje. Aceasta va varia traseul prin pasaj pentru a evita lasarea unor urme neplacute.


  

Cabluri de ghidare triple - PATENTATE

Cablurile de ghidare triple reduc timpul de cautare a statiei de incarcare chiar daca zona de instalare este foarte mare, complexa sau impartita in mai multe zone.


  

Reglare electrica a inaltimii

Inaltimea de taiere este ajustata rapid prin reglare electrica, usor de accesat din meniul principal.


  
Potrivita pentru terenuri pretentioase

Rotile mari, cu suprafata de rulare adanc profilata, asigura o tractiune excelenta chiar daca suprafata este alunecoasa. Masina de tuns gazon este potrivita pentru pante de pana la 45%.


  Specificatii tehnice:

Zona maxima de lucru5000 m²
Latime de taiere24 cm
Tensiune de alimentare18 V
Inaltime reglabilaDa
Inaltime de taiere20 - 60 mm
Durata incarcare baterie1 ora
Autonomie baterie290 minute


PRETUL NU INCLUDE INSTALAREA SI ACCESORIILE AFERENTE!

Optional se poate achizitiona kitul de instalare ce contine fir, cuie de fixare, conectori, mufe de prelungire.

Detalii despre functionare puteti vedea aici (video)

Masina de tuns gazon Husqvarna AUTOMOWER 450X (967853016)
15.290 LEI
15.990 LEI
  • Stock: In Stock
  • Model: AUTOMOWER 450X

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.