Menu
Cosul meu

Robot pentru tuns gazonul Husqvarna AUTOMOWER 535AWD (967853411)

Robot pentru tuns gazonul Husqvarna AUTOMOWER 535AWD (967853411)
Robot pentru tuns gazonul Husqvarna AUTOMOWER 535AWD (967853411)
Robot pentru tuns gazonul Husqvarna AUTOMOWER 535AWD (967853411)
Nou -5 %
Robot pentru tuns gazonul Husqvarna AUTOMOWER 535AWD (967853411)
Robot pentru tuns gazonul Husqvarna AUTOMOWER 535AWD (967853411)
Robot pentru tuns gazonul Husqvarna AUTOMOWER 535AWD (967853411)

Acest produs face parte din "Programul Rabla pentru utilaje" sustinut in totalitate de elinx.ro independent de orice alta campanie organizata de producator. Voucherul se va scade din pretul afisat si este oferit in schimbul oricarui utilaj de gradina electric sau pe benzina indiferent de marca, vechime sau starea in care se afla. Pentru inscriere sunati la 0749.533.959 sau scrieti la Observatii comanda "Voucher Rabla" si va vom contacta noi inainte de expediere.

Reducerea de pret este oferita de Husqvarna in cadrul Campaniei de Primavara valabila pana pe 31.07.2021. Detalii pe www.husqvarna.ro


Producator: Husqvarna 

Cod: HUSQVARNA AUTOMOWER 535AWD


Descriere:

Robot de tuns gazon Husqvarna Automower 535 AWD (tractiune 4x4), pentru utilizare profesionala. Tunde cu usurinta suprafete de gazon de pana la 3500 m² si poate naviga in jurul obstacolelor, pe terenuri accidentate si pante de maxim 70%.

Echipat cu control profesional pentru interactiune simplificata. Tehnologie cu ultrasunete, control de la distanta si supraveghere prin Husqvarna Fleet Services™.


Tractiune integrala Automower® AWD
Modelele Automower® AWD dispun de o tehnologie care optimizeaza controlul fiecarei roti individuale pentru a permite functionarea superioara pe cele mai solicitante terenuri. Cu o performanta impresionanta poate aborda pante cu inclinatia de 70% (35°). Automower® AWD rescrie regulile pentru intretinerea autonoma a spatiilor verzi.


Designul caroseriei din spate pivotanta
Modelele Automower® AWD dispun de un design al caroseriei din spate articulata care permite o manevrabilitate excelenta pentru navigarea pe peluzele complexe si prin pasaje. Corpul din spate are, de asemenea, o capacitate de pivotare, imbunatatind considerabil tractiunea pe teren accidentat, profitand la maxim operatiunea AWD.


Husqvarna Fleet Services™
Husqvarna Fleet Services ™ va ofera posibilitatea de a monitoriza si de a controla mai multe masini de tuns gazon automate de pe smartphone-ul, tableta sau laptop-ul dvs.
Cu ajutorul aplicatiei puteti verifica starea si locatia masinilor de tuns gazon. Aplicatia va asigura controlul total asupra masinilor, comandandu-i sa inceapa, sa opreasca sau sa le parcheze inainte de sosirea furtunii. Puteti regla de la distanta inaltimile de taiere. Primiti alerte si urmariti pozitia masinilor in caz de furt.
10 ani conectivitate gratuita de date mobile inclusa. Standard pe seria 500, optional pe modelele X-line. Husqvarna Fleet Services ™ functioneaza si cu toate celelalte produse echipate cu senzor HFS (Husqvarna Fleet Services ™).Usor de utilizat

Model echipat cu indicator cu LED-uri de stare si comutator robust si usor de administrat pentru functionalitatea START / STOP. Supraveghere de la telefon inteligent, tableta sau laptop.Specificatii tehnice:

Zona maxima de lucru3500 m²
Latime de taiere22 cm
Tensiune de alimentare18 V
Inaltime reglabilaDa
Inaltime de taiere30 - 70 mm
Durata incarcare baterie30 minute
Autonomie baterie100 minute


PRETUL NU INCLUDE INSTALAREA SI ACCESORIILE AFERENTE!

Optional se poate achizitiona kitul de instalare ce contine fir, cuie de fixare, conectori, mufe de prelungire.

Detalii despre functionare puteti vedea aici (video)

Robot pentru tuns gazonul Husqvarna AUTOMOWER 535AWD (967853411)
19.990 LEI
20.990 LEI
  • Stock: In Stock
  • Model: AUTOMOWER 535AWD

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.