Menu
Cosul meu

Grifo

Desciorchinator cu zdrobitor cuva vopsea emailata GRIFO DMC motor electric Desciorchinator cu zdrobitor cuva vopsea emailata GRIFO DMC motor electric
-13 % Stoc epuizat
Brand: Grifo Model: GRIFO DMC
Producator: Grifo - ItaliaModel: DMCDescriere:Desciorchinator struguri cu zdrobire,cu motor, cu cuva si carcasa emailate, prevazut cu  ax melcat conducator pentru struguri ce are in zona rolelor palete pentru a facilita impingerea strugurilor catre acestea.Odata ce strugurii au fost asezati in ..
1.819 LEI 2.089 LEI
Desciorchinator cu zdrobitor Manual GRIFO DMA Desciorchinator cu zdrobitor Manual GRIFO DMA
-8 % Verificati stocul telefonic
Brand: Grifo Model: GRIFO DMA
Producator: Grifo - ItaliaModel: DMADescriere:Desciorchinator struguri cu zdrobire, manual, cu cuva si carcasa emailate, prevazut cu ax cu palete plasat in cuva, deasupra rolelor de zdrobire pentru a facilita impingerea strugurilor catre acestea.Productie medie orara intre 400-600 kg/ora.Produsul ca..
1.059 LEI 1.149 LEI
Filtru cu placi din metal, cu motor si pompa bronz Grifo FCH10 Filtru cu placi din metal, cu motor si pompa bronz Grifo FCH10
Verificati stocul telefonic
Brand: Grifo Model: Grifo FCH10
Producator: Grifo - ItaliaModel: FCH10Descriere:Filtru cu placi hobby (amator) pentru vin, din metal, vopsea emailata, marca GRIFO, model FCH10, 10 placi.Este utilizat pentru filtrarea vinului, bauturilor, esentelor naturale si a altor lichide.Specificatii tehnice:Puterea motorului 0.5 CPProductie 6..
1.419 LEI
Filtru cu placi profesional din inox GRIFO FCP10 Filtru cu placi profesional din inox GRIFO FCP10
Verificati stocul telefonic
Brand: Grifo Model: Grifo FCP10
Producator: Grifo - ItaliaModel: FCP10Descriere:Filtru inox profesional, cu placi din carton – 10 placiEste utilizat pentru filtrarea vinului, bauturilor, esentelor naturale si a altor lichide.Alte trasaturi:Roti pentru deplasarea cu usurinta dintr-un loc in altulPlaci din polipropilena 40x40cmVane ..
4.099 LEI
Filtru cu placi, professional, din INOX GRIFO FCP20 Filtru cu placi, professional, din INOX GRIFO FCP20
Verificati stocul telefonic
Brand: Grifo Model: GRIFO FCP20
Producator: Grifo - ItaliaModel: FCP20Descriere:Roti pentru deplasarea cu usurinta dintr-un loc in altulPlaci din polipropilena 40x40cmVane cu sfera pentru admisia/iesirea produsuluiTava picurareManometre pentru vizualizarea presiunii la intrare/iesirePompa de alimentareInchidere mecanicaSpecificati..
4.539 LEI
Zdrobitor desciorchinator GRIFO DVEP 20 Zdrobitor desciorchinator GRIFO DVEP 20
-7 % Verificati stocul telefonic
Brand: Grifo Model: GRIFO DVEP 20
Producator: Grifo - ItaliaModel: DMCSIDescriere:Desciorchinator cu zdrobitor struguri cu motor, cu posibilitate de rabatare a cuvei pentru o curaare usoara, cu cuva de recoltare si pompa centrifuga Q20 pentru transvazarea mustuielii.Axul melcat ce se afla in cuva conduce strugurii dedesubt in zona ..
3.799 LEI 4.099 LEI
Zdrobitor electric GRIFO DMCSI Zdrobitor electric GRIFO DMCSI
-4 % Verificati stocul telefonic
Brand: Grifo Model: GRIFO DMCSI
Producator: Grifo - ItaliaModel: DMCSIDescriere:Desciorchinator struguri cu zdrobire, cu motor, cu cuva din inox si carcasa emailata, prevazut cu ax melcatOdata ce strugurii au fost asezati in cuva, axul melcat ii va conduce in zona rolelor de zdrobire, paletele axului vor impinge strugurii in inter..
2.799 LEI 2.919 LEI
Zdrobitor electric GRIFO PIGMO Zdrobitor electric GRIFO PIGMO
-14 % Lipsa stoc
Brand: Grifo Model: GRIFO PIGMO
Producator: Grifo - ItaliaModel: PIGMODescriere:Zdrobitor de fructe mare, cu motor, din inox.Cutitele de pe role realizeaza pretaierea fructelor cum ar fi: mere, pere, banane, kiwi, citrice, fructe de padure etc., inainte ca acestea sa fie zdrobite de miscarea rolelor.Ax cu cutite din inox.Spec..
1.899 LEI 2.209 LEI
Brand: Grifo Model: GRIFO PIG
Producator: Grifo - ItaliaModel: PIGDescriere:Zdrobitor de fructe mare, manual, din inox.Cutitele de pe rolele de teflon realizeaza pretaierea fructelor cum ar fi: mere, pere, banane, kiwi, citrice, fructe de padure, etc., inainte ca acestea sa fie zdrobite de miscarea rolelor.Specificatii tehn..
1.399 LEI 1.439 LEI
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.