Menu
Cosul meu

Termeni si conditii

Termeni si conditii


Comandarea de produse de pe www.elinx.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.


Societatea SC Linx LMN Srl îsi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.elinx.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori în acest sens.

Societatea SC Linx LMN Srl nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.

SC Linx LMN Srl nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.elinx.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor în cauza.


Accesul la site

 

Societatea SC Linx LMN Srl garanteaza utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site si nu îi confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC Linx LMN Srl, fara acordul scris al acesteia. 


Comentarii, comunicari si alte date/informatii.

 

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa transmita sugestii, idei, întrebari sau alte informatii, atâta timp cât continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura în nici un fel viata privata a altor persoane, nu încalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lant, mail-uri în masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate în conformitate cu legile în vigoare. 


Securitatea informatiilor 

Prin crearea contului, Dumnevoastra va exprimati consimtamantul ca SC Linx LMN Srl sa intreprinda urmatoarele: colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea si modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea datelor cu caracter personal, in conditiile Legii nr. 677/2001.  

Procedura de preluare a datelor personale colectate online dar si prin intermediul formularelor puse la dispozitie de catre societate este completata cu dispozitiile legii in vigoare si a normelor si dispozitiilor interne ale societatii privind datele personale.

Pagina noastra de internet si celelalte sisteme informatice ale noastre sunt protejate prin masuri tehnice si organizatorice impotriva accesului, modificarii sau difuzarii datelor Dumneavoastra de catre persoane neautorizate precum si impotriva pierderii sau distrugerii datelor Dumneavoastra.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în strainatate.

Garantii


SC Linx LMN Srl nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv firma noastra îsi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda în cazul în care respectivul produs dispare sau isi modifica pretul din oferta curenta a importatorului. Orice comanda lansata pe site va fi preluata de un consultant si cumparatorul va fi contactat pentru disponibilitate si confirmare.

SC Linx LMN Srl nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe www.elinx.ro. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine în sarcina importatorului si service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt însotite de certificatul de garantie original emis de furnizorul nostru. Valoarea maxima a obligatiilor firmei noastre fata de orice client în cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor încasate de noi de la acest client.


Promotii


www.elinx.ro  îsi stabilieste singura regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau prin newsletter. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta întocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt înregistrate de catre firma noastra în perioada de timp în care promotia este valida si numai în limita stocului disponibil. www.elinx.ro nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate întrerupe în orice moment fara nici o notificare prealabila.


Greseli de tiparire

 

În eventualitatea în care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse în bazele noastre de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca,  www.elinx.ro  îsi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.


Termen de livrare

Livrarea produselor se face prin curierat termenul de livrare estimat fiind de 24-48 ore. In situatii deosebite - mai ales in perioada promotiilor de Paste, Black Friday, de Craciun, etc. - termenul de livrare se poate mari datorita aglomerarii firmelor de curierat. Societatea  LINX LMN SRL nu poate fi trasa la raspundere pentru aceste intarzieri independente de ea.

 

Transportul produselor

 

Taxa de transport este de 25 lei cu exceptia produselor care au specificat "Transport gratuit".

Politica de preturi


Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs în parte. Societatea SC Linx LMN Srl va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite în întregime de catre SC Linx LMN Srl.

 

Dispozitii finale.


Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil încheiat.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.