Conditii Garantie/Service

Pentru toate produsele comercializate pe site-ul www.elinx.ro se asigura service prin reteaua centrelor locale autorizate din toata tara! 

Lista centrelor de service, datele lor de contact, precum si conditiile de acordare a garantiei sunt trecute pe certificatul de garantie pe care il veti primi la achizitionarea produsului.

In mod uzual durata garantiei este de 1 an pentru persoane juridice si 2 ani pentru persoane fizice.


GARANTIE SI SERVICE

GARANTIA acopera defectiunile de fabricatie sau viciile ascunse ale pieselor/subansamblelor, precum si a erorilor de montaj ale acestora.

Garantia nu acopera uzura normala a masinii precum si defectarea acesteia din cauze neimputabile producatorului (transport sau depozitare incorecta, alegere gresita, neutilizararea produsului conform datelor tehnice si a instructiunilor de utilizare inscrise in cartea tehnica ce insoteste produsul, utilizarea unor accesorii necorespunzatoare, suprasolicitare peste parametrii indicati, absenta intretinerii periodice, utilizarea unor uleiuri sau carburanti necorespunzatori).


REGULI DE ACORDARE A GARANTIEI

Obligatiile clientului:

- Sa prezinte in original CERTIFICATUL DE GARANTIE si copie dupa FACTURA sau BONUL DE CUMPARARE pentru produsele achizitionate;

- Sa dovedeasca concordanta intre datele de identificare ale produselor (cod produs, serie produs) si cele inscrise in CERTIFICATUL DE GARANTIE;

- Sa se prezinte la unitatea service pentru remedierea defectiunilor, in termenul de garantie inscris in CERTIFICATUL DE GARANTIE;

- Sa asigure pe perioada de garantie integritatea produsului impotriva: lovirii, strivirii, patrunderii de corpuri straine in produs etc.;

- Sa utilizeze surse de alimentare conform datelor tehnice cu respectarea tuturor normelor de protectia muncii;

- Sa nu permita demontarea produsului decat de catre unitatea service autorizata pentru rezolvarea cazurilor de garantie.

- Sa asigure intretinerile periodice ale utilajului/produsului.

- Sa utilizeze numai piese de schimb originale (perii carbon, filtre de aer, ulei si combustibil, bujii, curele de transmisie, rulmenti, mandrine,cabluri de alimentare etc)

- Sa solicite rezolvarea reparatiei ca fiind caz de garantie in momentul prezentarii pentru remedierea defectiunii produsului.

- Pentru defectele survenite datorita nerespectarii obligatiilor clientului, clientul va suporta atat cheltuielile de transport, cat si pe cele de constatare si de inlocuire a pieselor defecte in cazul optiunii repararii utilajelor


GARANTIA EXTINSA LA 3 ANI PENTRU SCULELE ELECTRICE BOSCH

Garanția de 3 ani este valabilă pentru toate sculele electrice și aparatele de măsură Bosch Professional Albastru daca utilizatorul se inregistreaza in termen de 4 saptamani de la cumpararea produsului pe siteul:

https://webapp.bosch.de/warranty/start!display.do