Menu
Cosul meu

Grifo

Desciorchinator cu zdrobitor cuva vopsea emailata GRIFO DMC motor electric Desciorchinator cu zdrobitor cuva vopsea emailata GRIFO DMC motor electric
-13 % Stoc epuizat
Brand: Grifo Model: GRIFO DMC
Producator: Grifo - ItaliaModel: DMCDescriere:Desciorchinator struguri cu zdrobire,cu motor, cu cuva si carcasa emailate, prevazut cu  ax melcat conducator pentru struguri ce are in zona rolelor palete pentru a facilita impingerea strugurilor catre acestea.Odata ce strugurii au fost asezati in ..
1.819 LEI 2.089 LEI
Desciorchinator cu zdrobitor Manual GRIFO DMA Desciorchinator cu zdrobitor Manual GRIFO DMA
-8 % Verificati stocul telefonic
Brand: Grifo Model: GRIFO DMA
Producator: Grifo - ItaliaModel: DMADescriere:Desciorchinator struguri cu zdrobire, manual, cu cuva si carcasa emailate, prevazut cu ax cu palete plasat in cuva, deasupra rolelor de zdrobire pentru a facilita impingerea strugurilor catre acestea.Productie medie orara intre 400-600 kg/ora.Produsul ca..
1.059 LEI 1.149 LEI
Brand: Grifo Model: Grifo FCH10
Producator: Grifo - ItaliaModel: FCH10Descriere:Filtru cu placi hobby (amator) pentru vin, din metal, vopsea emailata, marca GRIFO, model FCH10, 10 placi.Este utilizat pentru filtrarea vinului, bauturilor, esentelor naturale si a altor lichide.Specificatii tehnice:Puterea motorului 0.5 CPProductie 6..
1.419 LEI
Brand: Grifo Model: Grifo FCP10
Producator: Grifo - ItaliaModel: FCP10Descriere:Filtru inox profesional, cu placi din carton – 10 placiEste utilizat pentru filtrarea vinului, bauturilor, esentelor naturale si a altor lichide.Alte trasaturi:Roti pentru deplasarea cu usurinta dintr-un loc in altulPlaci din polipropilena 40x40cmVane ..
4.099 LEI
Brand: Grifo Model: GRIFO FCP20
Producator: Grifo - ItaliaModel: FCP20Descriere:Roti pentru deplasarea cu usurinta dintr-un loc in altulPlaci din polipropilena 40x40cmVane cu sfera pentru admisia/iesirea produsuluiTava picurareManometre pentru vizualizarea presiunii la intrare/iesirePompa de alimentareInchidere mecanicaSpecificati..
4.539 LEI
Zdrobitoare-desciorchinătoare manuală B-vitis Zdrobitoare-desciorchinătoare manuală B-vitis
-18 % Verificati stocul telefonic
Brand: Bronto Model: B-vitis
Producator: BRONTOModel: B-vitisZdrobitoare-desciorchinătoare manuală B-vitis este o mașină pentru zdrobirea strugurilor și separarea acestora de ciorchină, proiectată și construită pentru a fi folosită în gospodării precum și în întreprinderile mici și mijlocii, producătoare de vinuri.Specific..
1.149 LEI 1.399 LEI
Zdrobitor deschiorchinător cu motor B-vitis.CE Zdrobitor deschiorchinător cu motor B-vitis.CE
-31 %
Brand: Bronto Model: B-vitis.CE
Producator: BRONTOModel: B-vitis.CE   Descriere  Informatii suplimentare  Zdrobitor-deschiorchinător cu motor, cuvă inox, B-vitis.CE este o mașină pentru zdrobirea strugurilor și separarea acestora de ciorchină, proiectată și construită pentru a fi folosită în într..
1.849 LEI 2.699 LEI
Brand: Grifo Model: GRIFO DVEP 20
Producator: Grifo - ItaliaModel: DMCSIDescriere:Desciorchinator cu zdrobitor struguri cu motor, cu posibilitate de rabatare a cuvei pentru o curaare usoara, cu cuva de recoltare si pompa centrifuga Q20 pentru transvazarea mustuielii.Axul melcat ce se afla in cuva conduce strugurii dedesubt in zona ..
3.799 LEI 4.099 LEI
Brand: Grifo Model: GRIFO DMCSI
Producator: Grifo - ItaliaModel: DMCSIDescriere:Desciorchinator struguri cu zdrobire, cu motor, cu cuva din inox si carcasa emailata, prevazut cu ax melcatOdata ce strugurii au fost asezati in cuva, axul melcat ii va conduce in zona rolelor de zdrobire, paletele axului vor impinge strugurii in inter..
2.799 LEI 2.919 LEI
Zdrobitor electric GRIFO PIGMO Zdrobitor electric GRIFO PIGMO
-25 %
Brand: Grifo Model: GRIFO PIGMO
Producator: Grifo - ItaliaModel: PIGMODescriere:Zdrobitor de fructe mare, cu motor, din inox.Cutitele de pe role realizeaza pretaierea fructelor cum ar fi: mere, pere, banane, kiwi, citrice, fructe de padure etc., inainte ca acestea sa fie zdrobite de miscarea rolelor.Ax cu cutite din inox.Spec..
1.659 LEI 2.209 LEI
Brand: Grifo Model: GRIFO PIG
Producator: Grifo - ItaliaModel: PIGDescriere:Zdrobitor de fructe mare, manual, din inox.Cutitele de pe rolele de teflon realizeaza pretaierea fructelor cum ar fi: mere, pere, banane, kiwi, citrice, fructe de padure, etc., inainte ca acestea sa fie zdrobite de miscarea rolelor.Specificatii tehn..
1.399 LEI 1.439 LEI
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.